Rinse the fillet under running water, remove all films and fat. Cut off the cheese. Measure out the required amount of milk and spices.
Промойте филе под проточной водой, удалите все пленки и жир. Отрежьте сыр. Отмерьте нужное количество молока и специй.
Cut the chicken breasts into small pieces. Cut the cheese into smaller pieces. Mix milk, salt, pepper and garlic.
Куриные грудки порезать на небольшие кусочки. Сыр нарезать на кусочки поменьше. Смешать молоко, соль, перец и чеснок.
Place the cheese in a pocket, dip in the milk mixture and roll in breadcrumbs.
Сыр поместить в кармашек, обмакнуть в молочную смесь и обвалять в панировочных сухарях.
Fry in a frying pan over medium heat.
Обжарить на сковороде на среднем огне.
For an impressive presentation, you can cut one of the nuggets so that the cheese flows out. Garnish with your favorite greenery.
Для эффектной подачи можно разрезать один из наггетсов чтобы из него вытекал сыр. Украсьте своей любимой зеленью.