Rinse and dry the meat. Wash the vegetables. Cut off the required amount of cheese. Measure out the required amount of mayonnaise. Grease a baking sheet with oil.
Промойте и обсушите мясо. Помойте овощи. Отрежьте нужное количество брынзы. Отмерьте необходимое количество майонеза. Смажьте противень маслом.
Cut the meat into slices, crush the garlic in a garlic press, grate the potatoes and cheese on a coarse grater, cut the onion into rings, cut the tomatoes into half rings.
Мясо нарежьте ломтиками, чеснок подавите в чеснокодавке, картошку и брынзу натрите на крупной терке, лук нарежьте кольцами, помидоры порежьте полукольцами.
Season the meat with salt and pepper to taste, then place on a greased baking sheet and spread mayonnaise on top. Pepper the onion and place on top of the meat. Salt the potatoes, season to taste and place on the onion.
Мясо посолите и поперчите по вкусу, затем выложите на смазанный маслом противень и помажьте сверху майонезом. Лук поперчите и выложите сверху на мясо. Картофель посолите, приправьте по вкусу и выложите на лук.
Roll the tomatoes in mayonnaise on both sides and place on top of the potatoes. Preheat the oven to 250 degrees and bake for 50 minutes.
Помидоры обваляйте в майонезе с обеих сторон и выставите на картофель. Разогрейте духовку на 250 градусов и запекайте 50 минут.
5-10 minutes before the end of cooking, brush with crushed garlic and sprinkle with grated cheese. Place back in the oven.
За 5–10 минут до окончания приготовления смажьте давленным чесноком, посыпьте тертой брынзой. Поставьте обратно в духовку.
For a spectacular presentation, garnish the plate with pickles, fresh herbs and peppers.
Для эффектной подачи украсьте тарелку солеными огурцами, свежей зеленью и перцами.