Rinse vegetables and mushrooms from dirt. Cut off the desired pieces of cheese and butter. Thaw seafood if you bought it frozen. Measure milk into a glass.
Промойте овощи и грибы от грязи. Отрежьте нужные куски сыра и масла. Разморозьте морепродукты, если покупали замороженные. Отмерьте молоко в стакан.
Cut the onions and mushrooms into cubes and place in a frying pan. Fried in sunflower oil. Fry until all the liquid has evaporated.
Лук и грибы нарезаем кубиками и отправляем в сковороду. Жарится на подсолнечном масле. Жарим до испарения всей жидкости.
Add mussels, squid and shrimp to the pan, salt and pepper to taste. Fry for 3-4 minutes. Add butter.
В сковороду добавьте мидии , кальмары и креветки, посолите и поперчите по вкусу. Жарим 3-4 минуты. Добавьте сливочное масло.
Pour sour cream and cream into the frying pan, then dill, stir and simmer for 5 minutes.
Влейте в сковородку сметану и сливки , затем укроп, перемешайте и потушите 5 минут.
Transfer the julienne into a baking dish and bake in the oven at 180 degrees for 10 minutes. After 10 minutes, remove the pan and sprinkle with julienne cheese. Place in the oven for a couple more minutes until done.
Переложите жюльен в формочку для запекания и запекайте в духовке при 180 градусах 10 минут. Через 10 минут достаньте форму и посыпьте жюльен сыром. Отправьте в духовку еще на пару минут до готовности.
It is best to serve julienne portions in white ceramic forms with fresh herbs. This is how the dish will look like a restaurant one.
Лучше всего подавать жюльен порционно в белых керамических формах со свежей зеленью. Так блюдо будет выглядеть по ресторанному.