Open the can of tuna and place the fish on a plate. Rinse the greens and tomatoes. Measure out the required amount of cheese and spices.
Откройте банку с тунцом и выложите рыбу в тарелку. Промойте зелень и помидоры. Отмерьте необходимое количество сыра и специй.
Mash the tuna with a fork, boil the eggs and grate on a coarse grater, cut the onion and tomato into small cubes, finely chop the greens. Cut the bread into equal pieces.
Разомните тунца вилкой, яйца отварите и натрите на крупной тёрке, лук и помидор порежьте мелким кубиком, зелень мелко нарежьте. Хлеб нарежьте на равные кусочки.
Place all ingredients in a deep plate and mix.
Переложите все ингредиенты в глубокую тарелку и перемешайте.
Fry the baguette on both sides until crispy. Be careful not to overcook the baguette. Place the filling on top in equal portions.
Багет обжарьте с обеих сторон до хрустящей корочки. Будьте осторожны и не пережарьте багет. Выложите начинку сверху равными порциями.
Garnish your appetizer with fresh herbs.
Украсьте вашу закуску свежей зеленью.