Wash and peel the carrots and potatoes. Peel the onion. Separate the white part from the leek. Cut off the cream cheese. Rinse off any dust from the greens. Measure out the required amount of spices.
Помойте и почистите морковь и картошку. Почистите лук. От лука-порея отделите белую часть. Отрежьте сливочный сыр. Промойте зелень от пыли. Отмерьте нужное количество специй.
Cut the potatoes and fillets into medium cubes. Grate the carrots on a coarse grater. Cut the leeks into rings. Cut the onion into small cubes. Cut off the top of the bread and remove the crumb.
Порежьте картофель и филе на средние кубики. Морковь натрите на крупной терке. Лук-порей порежьте кольцами. Репчатый лук порежьте мелким кубиком. У хлеба отрежьте верхнюю часть и достаньте мякиш.
Pour oil into the frying pan. Reheat over medium heat. Place the carrots, onions, leeks and spices in the pan. Fry the vegetables until soft.
На сковородку вылейте масло. Разогрейте на среднем огне. Выложите морковь, репчатый лук, лук-порей и специи на сковородку. Обжарьте до мягкости овощей.
Cover the chicken fillet with water and bring to a boil. Skim off the foam and add the potatoes. Cook over low heat, covered, for 30 minutes.
Куриное филе залейте водой и доведите до кипения. Снимите пену и добавьте картошку. Варите на медленном огне под крышкой 30 минут.
Add fried vegetables to the broth. Cook over low heat for another 10 minutes, covered. Add cream cheese and stir until melted.
В бульон добавьте обжаренные овощи. Варите на медленном огне еще 10 минут под крышкой. Добавьте сливочный сыр и помешайте до его растворения.
Place the bread plate with a lid on a baking sheet and place in the oven for 10 minutes at 200 degrees.
Положите хлебную тарелку с крышкой на противень и отправьте в духовку на 10 минут при 200 градусах.
Serve the soup with breadcrumbs and fresh herbs.
Подавайте суп с сухарями и свежей зеленью.