Pour all the cottage cheese into a deep plate. Take the required amount of baking powder, flour, condensed milk, raisin sugar and caramel. Distribute them into separate containers.
Высыпьте весь творог в глубокую тарелку. Возьмите нужное количество разрыхлителя, муки, сгущенки, сахара изюма и карамели. Распределите их по отдельным емкостям.
Mix cottage cheese with eggs and sugar, salt to taste. Mix well until smooth.
Смешайте творог с яйцами и сахаром, посолите по вкусу. Хорошо перемешайте до однородности.
Mix together 250 g of flour and baking powder. Add to curd mass. Stir.
Смешайте между собой 250 г муки и разрыхлитель. Добавьте к творожной массе. Перемешайте.
Add raisins and condensed milk to the resulting mixture.
Добавьте к полученной смеси изюм и сгущенное молоко.
Form cheesecakes from the curd mass and roll in the remaining rice flour. Fry until golden, 5 minutes on each side over medium heat.
Сформируйте из творожной массы сырники и обваляйте в оставшейся рисовой муке. Обжаривайте до золотистости по 5 минут с каждой стороны на среднем огне.
Serve in portions with caramel, chocolate pieces and mint leaves.
Подавайте порционно с карамелью, кусочками шоколада и листиками мяты.