Grate the cheese on a coarse grater, finely chop the onion and cut the tomatoes into rings. Take several plates and containers and distribute all the necessary ingredients among them.
Натрите сыр на крупной терке, мелко нарежьте лук и нарежьте помидоры кольцами. Возьмите несколько тарелок и емкостей, распределите по ним все нужные ингредиенты.
Take a frying pan, pour oil and heat it, fry the onion and minced meat for 15 minutes.
Возьмите сковороду, налейте масло и разогрейте ее, обжарьте лук с фаршем в течение 15 минут.
Take a pan, boil the nest noodles in a small amount of water so that they do not fall apart, until fully cooked.
Возьмите кастрюлю, лапшу гнезда отварите в небольшом количестве воды, чтобы они не развалились, до полной готовности.
Place the finished nests in a greased form. Place fried minced meat, tomato slices and grated cheese into each nest. Preheat the oven and bake for 20 minutes.
Готовые гнезда выложите в смазанную маслом форму. В каждое гнездо выложите обжаренный фарш, кружки помидор и натёртый сыр. Разогрейте духовке и кладите выпекаться на 20 минут.
Once the dish has browned, remove from the oven, place on a plate and let cool a little. Sprinkle the dish with the remaining cheese.
После того, как блюдо подрумянилось, вынимайте из духовки, выкладывайте на тарелку и дайте немного времени остыть. Посыпьте блюдо оставшимся сыром.
To add a specific taste to the dish, add herbs to it along with hot pepper.
Чтобы добавить специфический вкус блюду, добавьте к нему зелень вместе с острым перцем.