Rinse the ribs under water, dry with a paper towel, and melt the honey in the microwave. Take all the necessary ingredients, measure out the required amount and distribute them into containers.
Промойте ребра под водой, протрите бумажным полотенцем, растопите мед в микроволновке. Возьмите все необходимые ингредиенты, отмерьте нужное их количество и распределите по емкостям.
Mix all the ingredients, pour over the marinade and coat the ribs well, getting into each cut. Cut the garlic lengthwise and also place it in the grooves. Place in the refrigerator to marinate for an hour to a day. The longer the marinade, the better the taste and softer the ribs will be.
Смешайте все ингредиенты, для маринада полейте и хорошо обмажьте ребрышки, попадая в каждый прорез. Чеснок нарежьте в длину и тоже разложить в выемки. Поставьте мариноваться в холодильник от часа до суток. Чем дольше маринад, тем лучше вкус и мягче будут рёбра
Wrap the ribs in foil and place on a baking sheet. Preheat the oven to 180 degrees, place them in the oven and bake for an hour, then reduce the temperature to 150 degrees and bake for another 30 minutes. Serve the finished dish hot.
Заверните ребрышки в фольгу и поставьте на противень. Разогрейте духовку до 180 градусов, поставьте их в духовку и выпекайте час, затем уменьшите температуру до 150 градусов и выпекайте ещё 30 минут. Готовое блюдо подавайте горячим.
To reveal the flavor secrets of the dish, serve with potatoes and hot peppers, add more herbs.
Чтобы раскрыть вкусовые тайны блюда, подавайте с картофелем и острым перцем, добавьте больше зелени.