Take several containers and place all the necessary ingredients, measure out the required amount. Remove everything unnecessary from the table. Rinse the greens, ribs, peas under water and place in containers, also pour oil into the container. Cut the tomato, onion, carrot, potato and distribute into containers, don’t forget about the spices.
Возьмите несколько емкостей и поместите все нужные ингредиенты, отмерьте нужное количество. Уберите со стола все лишнее. Зелень, ребра, горох промойте под водой и поместите в емкости, также масло налейте в емкость. Порежьте помидор, лук, морковь, картошку и распределите по емкостям, не забудьте про специи.
Place the peas in a saucepan and cook over low heat for 1 hour. This time is enough for the peas to boil.
Горох поместите в кастрюлю и варите на небольшом огне 1 час. Этого времени вполне достаточно, чтобы горох разварился.
Divide the ribs, the main thing is not finely, since the ribs will shrink a little during the cooking process, cook for 20 minutes. Then add the potatoes, salt and pepper to taste.
Разделите ребра, главное не мелко, так как в процессе варки ребра немного уменьшатся, варите на протяжении 20 минут. После добавьте картофель, посолите и поперчите по вкусу.
Take a frying pan, add oil and heat it. Add onion, carrots and tomato and fry for 20 minutes.
Возьмите сковороду, налейте масло и разогрейте ее. Добавьте лук морковь и помидор и жарьте 20 минут.
Now add the peas to the potatoes and bring to a boil. Then add the prepared fry and boil for another 5 - 10 minutes. Serve the finished dish with croutons.
Теперь добавьте горох к картофелю и доведите до кипения. Затем добавьте готовую зажарку и кипятите ещё 5 – 10 минут. Готовое блюдо подавайте с гренками.
If you are a fan of spicy sensations, you can eat the soup as a bite with hot peppers or onions and black bread, in addition you will get a lot of vitamins.
Если вы любитель острых ощущений, суп можно есть вприкуску с острым перцем или луком и черным хлебом, вдобавок вы получите много витаминов.