Wash, cut in half and roll the avocado until it opens, remove the pit and pulp from the peel, prepare the black olives, cut them into slices, peel and chop the garlic. If the tomatoes are halved, then cut them into smaller slices. Distribute everything into containers, don’t forget about the greens.
Промойте, разрежьте пополам и прокрутите авокадо, чтобы оно раскрылось, извлеките косточку и мякоть от кожуры, подготовьте маслины и оливки, порежьте их кружочками, почистите и порежьте чеснок. Если помидоры половинками, то порежьте их поменьше дольками. Распределите все по емкостям, не забудьте про зелень.
Toast the bread in a toaster, being careful not to make the bread hard. Place all the ingredients on pieces of bread, tomatoes, avocados, olives, garlic and herbs. The finished dish can be served to the table.
Хлеб поджарьте в тостере, следите за тем, чтобы хлеб не получился твердым. Разложите все ингредиенты на кусочки хлеба, помидоры, авокадо, оливки с маслинами, чеснок и зелень. Готовое блюдо можно подавать к столу.
If you are a fan of spicy food, then add chili pepper to the bruschetta, it is ideal for this appetizer, add more herbs and olives.
Если вы любитель острой пищи, то к брускетте добавьте перец чили, он идеально подходит к данной закуске, добавьте больше зелени и маслин.