Prepare and measure all the necessary products according to the list and distribute them into containers. Wash and peel the potatoes, cut into slices into several pieces. Rinse the meat thoroughly under water, cut into the desired pieces and place nearby. Grate the garlic on a fine grater, finely chop the onion.
Подготовьте и отмерьте все нужные продукты по списку и распределите по емкостям. Промойте и очистите картофель, нарежьте ломтиками на несколько частей. Мясо тщательно промойте под водой нарежьте на нужные кусочки и кладите рядом. Натрите чеснок на мелкой терке, мелко нарежьте лук.
Add pepper, Provençal herbs, and clove buds to taste. Then pour in soy sauce, add ketchup and honey. Mix everything well until smooth.
Добавьте перец, прованские травы, по вкусу бутоны гвоздики. После чего налейте соевый соус, добавьте кетчуп с медом. Хорошо все перемешайте до однородной массы.
Add onion to ribs and squeeze lemon juice. Then pour the prepared sauce over everything and mix thoroughly. Place the ribs in a “baking sleeve”. Tie this sleeve and make 3 punctures with a toothpick, put it in the refrigerator overnight or for two hours.
К ребрам кладите лук и выдавите лимонный сок. Затем залейте все готовым соусом и тщательно перемешайте. Ребрышки кладете в «рукав для запекания». Завяжите этот рукав и сделайте 3 прокола зубочисткой, кладите в холодильник на ночь или на два часа.
Preheat the oven to 200 degrees and bake the ribs for 40-60 minutes. 15 minutes before cooking, cut the sleeve completely and continue baking. Serve the dish hot.
Разогрейте духовку до 200 градусов и кладите ребра запекаться в течение 40-60 минут. За 15 минут до готовности разрежьте полностью рукав и продолжайте запекать. На стол блюдо подавать горячим.
To add a truly appetizing taste to the dish, serve with ketchup and sour cream or with fresh vegetables, if possible, be sure to add fresh herbs or vegetable salad, with such additions the dish will be several times tastier.
Чтобы добавить блюду по – настоящему аппетитный вкус, подавайте с кетчупом и сметаной или со свежими овощами, по возможности обязательно добавьте свежую зелень или овощной салат, с такими дополнениями блюдо будет в несколько раз вкуснее.