Pour oil into a container. Rinse the mushrooms well under water and wipe them with a paper towel, cut off the stems from the caps, and finely chop them into slices. Grate the cheese on a coarse grater and place in a separate container. Chop the herbs and garlic, also placing in a separate container.
Налейте масло в емкость. Хорошо промойте грибы под водой и протрите их бумажным полотенцем, отрежьте ножки от шляпок, мелко нарежьте их слайсами. Натрите сыр на крупной терке и поместите в отдельную емкость. Нарежьте зелень и чеснок, также поместив в отдельную емкость.
Heat vegetable oil in a frying pan over medium heat, fry finely chopped garlic and mushrooms for 3 to 5 minutes.
В сковороде разогрейте растительное масло растительное масло, на среднем огне, обжарьте мелко нарубленный чеснок и грибы от 3 до 5 минут.
Place all the necessary ingredients in a separate plate: a mixture of peppers, herbs, grated cheese, fried slices, then mix, grease the mushroom caps with oil and put the prepared filling inside.
В отдельную тарелку поместите все нужные ингредиенты: смесь перцев, зелень, тертый сыр, обжаренные слайсы, далее перемешайте, шляпки грибов смажьте маслом и внутрь кладите готовую начинку.
Place a baking sheet on the table, grease it with vegetable oil and distribute the mushrooms among the container. Preheat the oven to 175 degrees and bake for 20 - 25 minutes until done. Serve with sour cream or mayonnaise sauce.
Разместите противень на столе, смажьте его растительным маслом и распределите грибы по емкости. Духовку разогрейте до 175 градусов и выпекайте 20 – 25 минут до готовности. Подавайте со сметанным или майонезным соусом.
To add a more appetizing taste and unusual look, add fresh tomatoes and sprinkle with sesame seeds or peanuts.
Чтобы добавить более аппетитный вкус и необычный вид, блюдо дополните свежими помидорами и посыпьте кунжутом или арахисом.