Grate the cheese on a coarse grater, cut the chicken breast into small cubes into a container, place the sour cream and spices in a separate bowl, and also break two chicken eggs in a bowl and shake thoroughly.
Сыр натрите на крупной терке, нарежьте маленькими кубиками куриную грудку в емкость, сметану и специи поместите в отдельную посуду, а также разбейте два куриных яйца в миске и тщательно взболтайте.
Add all the necessary ingredients to the breast, namely chicken eggs, spices, cheese, sour cream and mix well.
Добавьте к грудке все нужные ингредиенты, а именно куриные яйца, специи, сыр, сметану и хорошо перемешайте.
Form the cutlets and heat the frying pan over medium heat, add a small amount of vegetable oil and fry the cutlets on both sides until fully cooked. Regulate the heat so that the cutlets do not burn. Serve with potatoes in any form and boiled green peas.
Сформируйте котлеты и разогрейте сковороду на среднем огне, добавьте в небольшом количестве растительного масла и обжарьте котлеты с обеих сторон до полной готовности. Регулируйте огонь, чтобы котлеты не пригорели. Подавать с картофелем в любом виде и отварным зеленым горошком.
To give the dish an unusual taste and appearance, add greens; this is not only a beautiful look on the common table, but also has great benefits.
Чтобы блюдо приобрело необычный вкус и вид, добавьте зелени, это не только красивый вид на общем столе, но и обладание большой пользой.