Take several containers and distribute all the necessary ingredients into them, first measure out the required amount and rinse the strawberries well under water. Remove excess so that nothing interferes with the cooking process.
Возьмите несколько емкостей и распределите по ним все нужные ингредиенты, для начала отмерьте нужное их количество и промойте хорошо клубнику под водой. Уберите лишнее, чтобы ничего не мешало процессу приготовления блюда.
In a bowl, beat the cream cheese and powdered sugar deeper. Stir the mixture with a mixer for 2 minutes at low speed until smooth, then increase the speed and beat until fluffy and stable, 30-60 seconds. Add a little cream to the cheese mixture. Once complete, add strawberries.
В емкости глубже взбейте сливочный сыр и сахарную пудру. Размешайте массу миксером в течение 2 минут на малой скорости до однородного состояния, затем увеличьте скорость и взбейте до пышного, устойчивого состояния, 30-60 секунд. В сырную массу добавьте понемногу сливки. После завершения кладите клубнику.
For variety, you can add wild berries or cookies to the finished parfait; they will go well with the homogeneous mass, which will give the dish an excellent taste.
В готовое парфе для разнообразия можете добавить лесные ягоды или печенья, они отлично будут сочетаться с однородной массой, что придаст блюду превосходный вкус.