Take the required amount of currants and grind in a meat grinder or blender, place the resulting mixture in a container. Wash the greens and cut them. Take the required amount of sugar, herbs and pepper, grate the garlic.
Возьмите нужное количество смородины и перекрутите на мясорубке либо в блендере, получившуюся смесь выложите в емкость. Промойте зелень и порежьте. Возьмите нужное количество сахара, трав и перца, натрите чеснок.
Mix grated garlic and prepared herbs with currants, add sugar, salt and Provençal herbs with black pepper to taste. Place some of the finished sauce into freezer containers to store for the winter. Serve the sauce with meat dishes.
Тертый чеснок и готовую зелень смешайте со смородиной, добавьте по вкусу сахар, соль и прованские травы с черным перцем. Часть готового соуса разложите по морозильным контейнерам для заготовки на зиму. Подавать соус к мясным блюдам.
To add a spicier flavor to the sauce, you can grate chili peppers with various herbs and herbs.
Чтобы добавить более острый вкус соусу, можно натереть перец чили с различными пряными травами с зеленью.