Mix cottage cheese and eggs using a blender into a homogeneous mass. Add flour. Lastly, add sugar and vanilla sugar, mix everything thoroughly. Don't forget to take chocolate.
Творог и яйца смешайте при помощи блендера в однородную массу. Добавьте муку. В последнюю очередь добавьте сахар и ванильный сахар, тщательно всё перемешайте. Не забудьте взять шоколад.
Form circles from the resulting mass, roll them out and shape them and flatten them a little, place a square of chocolate in each.
Из получившейся массы сформируйте кружочки, раскатайте их и сформируйте их и немного приплюсните, в каждый поместите квадратик шоколада.
Pour vegetable oil into a frying pan and heat it. Form the cheesecakes so that the chocolate is not visible and fry them in a frying pan on both sides for 5 minutes until golden brown, adjust the heat.
Налейте в сковороду растительное масло и разогрейте ее. Сформируйте сырники так, чтобы не было видно шоколад и обжарьте их на сковороде с двух сторон в течение 5 минут до румяной корочки, огонь регулируйте.
To ensure that the cheesecakes are well baked on the inside, cover them with a lid for a couple of minutes while they are ready, then place them on a towel to absorb the fat. Serve the dish warm.
Чтобы сырники хорошо пропеклись внутри, накройте их крышкой на пару минут, уже в готовом виде, после чего выложите на полотенце, чтобы оно впитало жир. Подавать блюдо теплым.
To make the dish sweeter and more appetizing, sprinkle with powder and add more sweets.
Чтобы блюдо было слаще и аппетитнее, посыпьте пудрой и добавьте больше сладостей.