Take all the necessary ingredients, measure out the required number of servings and distribute into containers.
Возьмите все необходимые ингредиенты, отмерьте нужно количество порций и распределите по ёмкостям.
Prepare the filling. Grate the cheese on a coarse grater, break a chicken egg into a common container and mix thoroughly. Add salt to your taste.
Приготовьте начинку. Сыр натрите на крупной терке, разбейте в общую емкостью куриное яйцо и тщательно перемешайте. Соль добавьте на ваш вкус.
Sprinkle the table with flour, roll out the puff pastry with a rolling pin to a square shape, 3-4 mm thick. Cut the dough into 6 smaller squares. Place 2 tablespoons of filling into each piece. Glue the edges of the dough square from the corner to the center, in the form of an envelope. Gently smooth the surface of the khachapuri with your palm to get rid of the air inside the dough and glue the edges tightly.
Стол посыпьте мукой, слоеное тесто раскатайте скалкой до формы квадрата, толщиной 3-4 мм. Разрежьте тесто на 6 квадратов размером меньше. В каждую заготовку положите по 2 столовой ложки начинки. Края квадрата из теста склейте от угла к центру, в виде конверта. Аккуратно выровняйте поверхность хачапури ладонью, чтобы избавиться от воздуха внутри теста и склейте плотно края.
Grease a baking sheet with vegetable oil and preheat the oven to 180 degrees. Distribute the khachapuri on a baking sheet so that they do not stick to each other. Brush the khachapuri with beaten chicken egg. Place the khachapuri in the oven. Bake khachapuri at 180 degrees for 12-15 minutes. Make sure that the khachapuri does not burn. Serve the dish hot.
Противень смажьте растительным маслом и разогрейте духовку до 180 градусов. Хачапури распределите на противене так, чтобы они не склеились друг с другом. Смажьте хачапури взбитым куриным яйцом. Отправьте хачапури в духовку. Выпекайте хачапури при температуре 180 градусов 12-15 минут. Следите, чтобы хачапури не пригорели. Подавать блюдо горячим.
To make the dish even more appetizing, add herbs and even more cheese. Grease with butter or ghee.
Чтобы блюдо стало ещё более аппетитное, добавьте зелени и ещё больше сыра. Смажьте сливочным или топленым маслом.