Take three containers; Place buckwheat in one, a piece of cheese with herbs and a small container with salt in the other.
Возьмите три емкости; в одну поместите гречневую крупу, в другую кусочек сыра с зеленью и маленькую ёмкость с солью.
Take a saucepan, fill it with water, place it on the gas stove and add buckwheat, adding salt. Cook the porridge for 25 - 30 minutes.
Возьмите кастрюлю, наберите в неё воды, поставьте на газовую плиту и засыпьте гречку, добавив соли. Кашу варить в течение 25 – 30 минут.
Pour the finished buckwheat into a baking tray, chop the greens into one container, and grate the cheese on a coarse grater into another.
Готовую гречку насыпайте в противень, нарежьте в одну ёмкость зелень, а в другую натрите сыр на крупной терке.
Add all the necessary ingredients to the buckwheat pan, namely cheese and herbs. Send to bake in the oven for 5 - 10 minutes at 180 degrees.
В противень, к гречке, добавьте все необходимые ингредиенты, а именно сыр и зелень. Отправьте запекаться в духовку на 5 − 10 минут при температуре 180 градусов.
To make the dish more appetizing, add mushrooms, pickled cucumbers and chicken cutlets.
Чтобы блюдо получилось более аппетитным, добавьте грибов, маринованных огурцов с куриными котлетами.