Grate the cheese on a coarse grater. Prepare the cream in a separate container. Wash the champignons and cut into slices. Chop the tomatoes and herbs at your discretion, after washing them first. Measure out the required amount of paste
Сыр натрите на крупной терке. Подготовьте сливки в отдельную емкость. Шампиньоны промойте и нарежьте слайсами. Помидоры и зелень нарежьте по вашему усмотрению, предварительно их промыв. Отмерьте нужное количество пасты
Boil water by adding salt and sunflower oil. Cook pasta according to package instructions until done.
Вскипятите воду, добавив соль и подсолнечное масло. Варите макаронные изделия до готовности по инструкции на упаковке.
Heat butter in a frying pan. Use medium heat for cooking. Finely chop the garlic and fry it in butter for a minute.
Сливочное масло топите на сковороде. Для готовки используйте средний огонь. Мелко нарежьте чеснок, пожарьте его на сливочном масле минуту.
Place the champignons and peppers in a frying pan. Fry them using medium heat for about 5 minutes.
Шампиньоны и перец переложите в сковороду. Жарьте их, используя средний огонь, около 5 минут.
Add cream, pepper and grated hard cheese to the champignons. Once thoroughly stirred, cook until cheese is melted and slightly thick, 3 minutes. Reserve some of the grated cheese to add to the dish just before serving.
Добавьте к шампиньонам сливки, перец и тертый твердый сыр. После тщательного перемешивания готовьте до расплавления сыра и легкой густоты 3 минуты. Оставьте немного натертого сыра для добавления в блюдо непосредственно перед подачей.
Transfer the spaghetti from the pan to the mushrooms and cheese and mix well. When serving, sprinkle each serving with the remaining grated cheese and herbs.
Переложите к грибам с сыром из кастрюли спагетти и хорошо перемешайте. При подаче посыпьте каждую порцию оставшимся тертым сыром и зеленью.
To add even more Mediterranean flair, pair it with olives and sun-dried tomatoes with Mediterranean herbs and olive oil.
Чтобы добавить еще больше средиземноморской атмосферы, можно дополнить его оливками и вялеными помидорами с средиземноморскими травами и оливковым маслом.