Prepare several containers and place ingredients in each. Grate the cheese on a coarse grater, place the butter on a plate, measure out the spices and liquids in the required quantities and place them in separate containers, slice the onion and carrots into cubes, and add flour separately.
Подготовьте несколько емкостей и разместите в каждую ингредиенты. Натрите сыр на крупной терке, сливочное масло разместите на тарелочке, специи и жидкости отмерьте по нужным количествам и разместите по отдельным емкостям, нарежьте лук слайсами и морковку кубиками, а также насыпьте отдельно муку.
Prepare bechamel sauce. Melt the butter in a saucepan, add milk and sifted flour.
Готовим соус бешамель. В кастрюле растопите сливочное масло, добавьте молоко и просеянную муку.
Stir continuously with a whisk. Once the sauce begins to thicken, add the nutmeg and salt. When the sauce starts to boil, turn off the heat.
Непрерывно помешивайте венчиком. Как только соус начнет густеть, добавьте мускатный орех с солью. Когда соус начнёт кипеть, выключите огонь.
For bolognese sauce, heat a frying pan, add vegetable oil, spices, pasta, chopped onion, carrots and minced meat, fry and simmer for 10 minutes.
Для соуса больонезе разогрейте сковороду, добавьте растительное масло, специи, пасту, нарезанный лук с морковью и фаршем обжарьте и тушите в течение 10 минут.
Grease the bottom of the pan with butter and bechamel sauce, grate the cheese on top. Then spread the lasagna pasta sheets, add the meat filling on top and spread evenly over the surface. Place bechamel sauce on the meat filling again and sprinkle cheese on top. Place all layers in the same order. The last layer should be cheese. I prefer to serve lasagna with wine to feel the whole Italian atmosphere.
Дно формы смажьте маслом и соусом бешамель, сверху натрите сыр. Затем распределите макаронные листы для лазаньи, сверху добавьте мясную начинку и равномерно распределите по поверхности. На мясную начинку кладите снова соус бешамель, сверху посыпьте сыром. Все слои кладите в том же порядке. Последним слоем должен быть сыр. Отдаю предпочтение подавать лазанью с вином, чтобы ощутить всю итальянскую атмосферу.
To add lightness to the dish, you can add herbs or prepare a vegetable salad that will go well with the dish.
Чтобы добавить блюду легкости, можно его дополнить зеленью либо приготовить овощной салат, который будет отлично сочетаться с блюдом.