Recipes / Carrots wrapped in bacon Морковь, обернутая беконом
Young carrots, containing a huge amount of nutrients, vitamins and minerals, are the healthiest root vegetable. But it is known to be difficult to get children to simply eat raw carrots, and adults rarely like them. In addition, without animal and vegetable fats, the valuable substances contained in carrots are practically not absorbed. A good solution would be an air fryer, in which you can bake carrots wrapped in bacon, turning them into a healthy and very appetizing delicacy.
Молодая морковь, насыщенная полезными веществами, витаминами и минералами, считается самым ценным корнеплодом. Но заставить детей есть её сырую сложно, да и взрослым она редко нравится. Кроме того, без наличия жиров из животных и растительных продуктов усвоение ценных веществ из моркови почти невозможно. Хорошей альтернативой станет аэрогриль, в котором можно запечь морковь, обернув её беконом, и получить полезное и очень аппетитное лакомство.
Steps / Шаги:
Wash and peel the carrots. Remove the bacon from the package and separate the strips from each other. Cut each strip in half lengthwise. Preheat the air fryer to 200 degrees.
Помойте и почистите морковь. Достаньте бекон из упаковки и отделите полоски друг от друга. Каждую полоску разрежьте пополам вдоль. Разогрейте аэрогриль до 200 градусов.
Prepare the carrots for baking. Wrap each carrot in strips of bacon and brush with a little butter and honey.
Подготовьте морковь к запеканию. Оберните каждую морковку полосками бекона и смажьте небольшим количеством масла и меда.
Roast carrots with bacon. Place the carrots in an air fryer preheated to 200 degrees for 30 minutes until they are soft and golden.
Запеките морковь с беконом. Поместите морковь в аэрогриль, разогретый до 200 градусов, на 30 минут, пока она не станет мягкой и золотистой.
Place the bacon-wrapped carrots on a serving platter and season with the grainy mustard.
Выложите морковь, обернутую беконом, на сервировочное блюдо, приправив ее зернистой горчицей.