Rinse the chicken breast, separate 2 fillets from the bones. Wash the chicken egg. Cut the cheese slices and 1 strip of bacon in half lengthwise. Preheat the air fryer to 200° C. Line the air fryer basket with parchment.
Куриную грудку промойте, отделите 2 филе от костей. Помойте куриное яйцо. Ломтики сыра и 1 полоску бекона разрежьте пополам вдоль. Разогрейте аэрогриль до 200° C. Корзину аэрогриля застелите пергаментом.
Prepare the meat. Pound the chicken breast fillet until the pieces are very thin. Top one half of each fillet with 1.5 slices of bacon, half a slice of cheese and a knob of butter. Fold the chicken to cover the bacon and cheese.
Подготовьте мясо. Отбейте филе грудки курицы, пока кусочки не станут очень тонкими. Положите на одну половину каждого филе 1,5 ломтика бекона, половину ломтика сыра и кусочек сливочного масла. Сложите мясо курицы, чтобы оно покрыло бекон и сыр.
Bread the fillet. In a separate bowl, beat the egg and season with salt and pepper. Place breadcrumbs on a plate. Dip the stuffed fillet in the egg and then roll in breadcrumbs.
Запанируйте филе. В отдельной миске взбейте яйцо, приправьте солью и перцем. Выложите панировочные сухари на тарелку. Обмакните филе с начинкой в яйцо, а затем обваляйте в панировочных сухарях.
Fry the cordon bleu. Dip the breaded schnitzels in oil or brush with oil using a silicone brush, then place on parchment in the air fryer basket. Cook for 10 minutes on one side, then flip and continue cooking for another 5 minutes on the other side.
Обжарьте кордон блю. Запанированные шницели обмакните в масло или смажьте маслом с помощью силиконовой кисти, затем выложите на пергамент в корзину аэрогриля. Готовьте 10 минут с одной стороны, затем переверните и продолжайте готовить еще 5 минут с другой стороны.
Serve cordon bleu as a main course with olives and your favorite side dish.
Подавайте кордон блю в качестве основного блюда с оливками и любимым гарниром.