Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Boil 2.5 liters of broth on the chicken breast, cooking time 40 minutes.
Сварите 2,5 литра бульона на куриной грудке, время варки 40 минут.
Dice the potatoes and onions, grate the carrots.
Нарежьте кубиками картофель и лук, морковь натрите.
Add potatoes to the broth.
Картофель добавьте к бульону.
Stew carrots and onions in water with the addition of sunflower oil. Add to broth.
Морковь и лук потушите на воде с добавлением подсолнечного масла. Добавьте в бульон.
Add bay leaf and salt.
Добавьте лавровый лист и соль.
5 minutes before the end of cooking, add buckwheat flakes to the soup.
За 5 минут до конца готовки положите в суп гречневые хлопья.
Beat the egg and pour into the broth in a thin stream. Let the soup simmer for a couple of minutes and you're done.
Взбейте яйцо и влейте тонкой струйкой в бульон. Дайте супу покипеть пару минут и готово.
Sprinkle with herbs before serving.
Перед подачей посыпьте зеленью.