Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Grind the cabbage in a blender, add minced meat, egg, flour, seasonings and mix until smooth.
Капусту измельчите в блендере, добавьте фарш, яйцо, муку, приправы и перемешайте до однородности.
Beat the egg and milk until light foam forms.
Яйцо и молоко взбейте до образования лёгкой пенки.
Place the minced meat in a baking dish and fill with the egg mixture.
Фарш выложите в форму для запекания и залейте яичной смесью.
Bake in a preheated oven for 15 minutes.
Запекайте в разогретой духовке 15 минут.
The casserole can be served hot, as a main course or meat appetizer. You can season it with mustard, sour cream sauce or mayonnaise.
Подавать запеканку можно в горячем виде, как второе блюдо или мясную закуску. Приправить можно горчицей, сметанным соусом или майонезом.