Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Pour about 2 cm of water into the pan or saucepan.
Налейте примерно 2 см воды в сковороду или кастрюлю.
While the water is boiling, grease the pans with oil to prevent the eggs from sticking.
Пока вода закипает, смажьте формы маслом, чтобы яйца не прилипли.
Break the eggs into molds.
Яйца разбейте в формы.
Place the molds in boiling water.
Поставьте формы в кипящую воду.
Close the lid and wait 3 to 5 minutes. I cook for 4 minutes.
Закройте крышкой и подождите от 3 до 5 минут. Я готовлю 4 минуты.
Remove the eggs from the water and add salt.
Достаньте из воды яйца, посолите.
Before serving, you can remove the eggs from the mold or eat directly from the mold with a spoon.
Перед подачей можно извлечь яйца из формы или кушать сразу из формы ложечкой.