Grind the cottage cheese by hand through a sieve or with a blender. The cottage cheese should turn out homogeneous, like cream. Place the water on the stove and salt it a little
Перетереть творог вручную через сито или блендером. Творог должен получиться однородным, как крем. Поставьте воду на плиту и немного подсолите ее
Add egg, salt and sugar to the crushed cottage cheese and mix everything well.
К измельченному творогу добавьте яйцо, соль и сахар и все хорошенько перемешайте.
Now add flour in small parts and knead the dough. It should be sticky, so mix with a fork.
Теперь небольшими частями добавляйте муку и замешивайте тесто. Оно должно получится липким, поэтому замешивайте вилкой.
Place the dough on the table and roll it in flour.
Выложите тесто на стол и обваляйте его в муке.
Form it into sausages.
Сформируйте из него колбаски.
Cut the cottage cheese sausages into small dumpling pieces.
Нарежьте творожные колбаски на маленькие кусочки-вареники.
Immerse the dumplings in salted boiling water and cook after boiling for 2-3 minutes.
Погрузите вареники в подсоленную кипящую воду и варите после закипания 2-3 минуты.
Serve dumplings with sour cream or condensed milk. You can decorate with your favorite berries if desired.
Подавайте вареники со сметаной или сгущенкой. Можно украсить любимыми ягодами по желанию.