Prepare all ingredients. Boil the rice in advance. Boiled pilaf will require 300 g of rice.
Подготовьте ве ингредиенты. Заранее отварите рис. В отваренном виде для плова понадобится 300 г риса.
Boil the chicken, cut into pieces and place in a frying pan.
Отварите курицу, разделайте на кусочки и поместите в сковороду.
Grate the carrots and chop the onion. Add to chicken.
Натрите морковь и порежьте лук. Добавьте к курице.
Place the frying pan on the fire, adding vegetable oil and a little water. Add some salt.
Поставьте сковороду на огонь, добавив растительное масло и немного воды. Посолите.
Simmer, stirring occasionally.
Тушите, периодически помешивая.
As soon as the chicken is cooked, add 300 g of pre-boiled rice to the pan. Stir. The pilaf is ready.
Как только приготовится курица, добавьте в сковороду заранее отваренный рис 300 г. Перемешайте. Плов готов.
You can decorate with greenery.
Можно украсить зеленью.