Peel the zucchini and cut them into small pieces. Wash the pepper, cut out the middle, the partition and divide lengthwise into strips. Sterilize jars and lids.
Очистите кабачки и нарежьте их на маленькие кусочки. Помойте перец, вырежьте серединку, перегородку и разделите вдоль на полоски. Простерилизуйте банки и крышки.
Pass the zucchini slices, peppers and garlic through a meat grinder and place the resulting mass in a deep bowl. Add sugar to the zucchini mixture, add the tomato, salt and stir everything to evenly distribute the ingredients.
Пропустите дольки кабачков, перец и чеснок через мясорубку и выложите полученную массу в глубокую миску. Добавьте в кабачковую массу сахар, выложите томат, посолите и перемешайте все, чтобы равномерно распределить ингредиенты.
Pour oil into a saucepan with a large bottom and transfer the resulting mass there, put on fire. As soon as the caviar boils, cook it over medium heat for about 25 minutes.
В кастрюлю с большим дном налейте масло и переложите туда полученную массу, поставьте на огонь. Как только икра закипит, на среднем огне варите ее около 25 минут.
5 minutes before readiness, add vinegar and stir. Divide the resulting mass into jars and roll up the lids. Let the jars cool at room temperature and store them in a cool place, such as a cellar.
За 5 минут до готовности добавьте уксус и перемешайте. Полученную массу разложите по банкам, закатайте крышками. Дайте банкам остыть при комнатной температуре и уберите их в прохладное место, например, в погреб.
Serve squash caviar as a side dish for the main dish.
Подавайте кабачковую икру как гарнир к основному блюду.