The weight of zucchini indicated in the recipe is taken into account in peeled form, that is, without seeds and peel. Wash all vegetables.
Вес кабачков, указанных в рецепте учитывается в очищенном виде, то есть без семян и кожуры. Помойте все овощи.
Pass the vegetables through a meat grinder and transfer the resulting mass to a thick-bottomed container (saucepan or saucepan). Add tomato paste, oil and mayonnaise. Bring the mixture to a boil and cook until the liquid has evaporated.
Пропустите овощи через мясорубку и полученную массу переложите в посуду с толстым дном (сотейник или кастрюля). Добавьте томатную пасту, масло и майонез. Доведите массу до закипания и варите до тех пор, пока жидкость не выпарится.
Add bay leaf and sugar to the zucchini mixture, salt and pepper. Stir the contents of the pan until the ingredients are evenly distributed. Cover the mixture with a lid and simmer for 60 minutes.
В кабачковую массу добавьте лавровый лист и сахар, посолите и поперчите. Перемешайте содержимое в кастрюле, чтобы ингредиенты равномерно распределились. Накройте смесь крышкой и тушите в течение 60 минут.
Sterilize jars and lids. Distribute the finished caviar into jars. Roll up the lids, wrap in a blanket and cool to room temperature. Store jars in a cool place, such as a cellar.
Простерилизуйте банки и крышки. Готовую икру распределите по банкам. Закатайте крышками, укутайте одеялом и охладите до комнатной температуры. Храните банки в прохладном месте, например, в погребе.
Serve squash caviar with the main course. It can also be spread on bread.
Подавайте кабачковую икру к основному блюду. Также ее можно намазать на хлеб.