Peel the beets. Pass the tomatoes through a meat grinder. Remove the seeds from the pepper and pass through a meat grinder. Peel the garlic and chop through a garlic press.
Очистите свеклу. Пропустите помидоры через мясорубку. Очистите перец от семян и пропустите через мясорубку. Очистите чеснок и измельчите через чесночный пресс.
Pass the beets through a meat grinder and place in a saucepan. Then add sunflower oil. Mix thoroughly and place on the stove, first over high heat, and stir constantly, bring to a boil. Then reduce the heat and simmer, stirring, for 30 minutes. After the time has passed, add the tomatoes and mix everything thoroughly. Cook for another 30 minutes, do not forget to stir.
Пропустите свеклу через мясорубку и переложите в кастрюлю. Затем добавьте подсолнечного масла. Тщательно перемешайте и поставьте на плиту, сначала на сильный огонь, и постоянно помешивайте, доведите до кипения. Затем уменьшите огонь и варите, помешивая, 30 минут. После истечения времени добавьте помидоры, и тщательно все перемешайте. Варите еще 30 минут, не забывайте помешивать.
After the time has passed, add pepper, mix everything and cook for another 30 minutes. 10 minutes before the end of cooking, add chopped garlic, sugar, salt, apple cider vinegar and mix everything well, and cook for another 10 minutes. Place the finished caviar in sterilized jars, roll up and wrap until completely cool.
По истечению времени добавьте перец, перемешайте все и варите еще 30 минут. За 10 минут до окончания варки добавьте измельченный чеснок, сахар, соль, яблочный уксус и хорошо все перемешайте, и варите еще 10 минут. Разложите готовую икру в простерилизованные банки, закатайте и укутайте до полного остывания.
You can make sandwiches by decorating the top with parsley leaves.
Можете сделать бутерброды, украсив сверху листиками петрушки.