Prepare all the necessary products. You will need a food thermometer, cheesecloth and bowls.
Подготовьте все необходимые продукты. Вам понадобится кулинарный термометр, марля и миски.
Add dry milk to a bowl, add water and mix thoroughly. Cook the contents in the container over medium heat until the temperature of the mixture reaches 140°C. Once you reach this mark, add vinegar. Continue cooking until the curds separate from the whey.
В миску добавьте сухое молоко, залейте водой и тщательно перемешайте. При среднем огне варите содержимое в емкости, пока температура смеси не будет 140 °С. Достигнув этой отметки, добавьте уксус. Продолжайте варить до тех пор, пока творожная масса не отделится от сыворотки.
Line a colander with several layers of gauze and place the curd mixture there. Wait 1-2 hours for the serum to completely drain. Wash the cheese, put it in a container and put it in the refrigerator.
Застелите дуршлаг несколькими слоями марли и выложите творожную массу туда. Подождите 1-2 часа, чтобы сыворотка полностью стекла. Помойте сыр, положите в емкость и уберите в холодильник.
Serve cheese as a snack for breakfast or afternoon snack.
Подавайте сыр в виде закуски на завтрак или полдник.