Line a baking sheet with parchment paper and preheat the oven to 180°C.
Застелите противень пергаментной бумагой и разогрейте духовку до температуры 180°C.
In a deep bowl, mix milk, softened butter, vodka, vanilla sugar, baking powder, turmeric, a pinch of salt, sifted flour and a teaspoon of sugar. Knead soft elastic dough. In a separate bowl, combine the sugar you have left and the cinnamon.
В глубокой миске смешайте молоко, масло размягченное, водку, ванильный сахар, разрыхлитель, куркуму, щепотку соли, просеянную муку и чайную ложку сахара. Замесите мягкое эластичное тесто. В отдельной тарелке совместите сахар, который у вас остался и корицу.
Form the dough into 7cm sticks and roll them in the cinnamon sugar mixture. Place on a baking sheet and place in the oven for 15 minutes.
Сформируйте из теста палочки в 7 сантиметров, и обваляйте их в сахарно-коричной смеси. Выложите на противень и поместите в духовку на 15 минут.
Place the cookies on a plate and pour melted chocolate on top.
Выложите печенье на тарелку и полейте сверху растопленным шоколадом.