Prepare all the necessary products.
Подготовьте все необходимые продукты.
Break the egg into a bowl, add salt, beat with a mixer until foam appears. Pour sour milk into a saucepan and pour the egg mixture into it, add dried paprika.
В миску разбейте яйцо, добавьте соль, взбейте с помощью миксера до появления пены. В кастрюлю налейте прокисшее молоко и перелейте туда яичную смесь, добавьте сушеную паприку.
Stir the mixture and place on low heat. Remove the contents to the pan from the heat once the milk has curdled. Cover the colander with several layers of gauze and pour the curd mixture into it.
Размешайте массу и поставьте на слабый огонь. Снимите содержимое в кастрюлю с огня, как только молоко свернется творожистыми хлопьями. Дуршлаг накройте несколькими слоями марли и перелейте туда творожную массу.
Transfer the gauze into any shape and refrigerate for at least 1 hour.
Марлю переложите в любую форму и поставьте в холодильник как минимум на 1 часа.
The delicious sour milk cheese is ready. You can decorate the top with green leaves.
Вкуснейший сыр из кислого молока готов. Можете сверху украсить листьями зелени.