Line a baking sheet with parchment paper and preheat the oven to 180°C.
Застелите противень пергаментной бумагой и разогрейте духовку до температуры 180°C.
Beat the egg with sugar and add coconut flakes, mix everything thoroughly. Add the sifted flour and baking powder and mix again. Place the dough in the refrigerator for half an hour.
Взбейте яйцо с сахаром и добавьте кокосовую стружку, все тщательно перемешайте. Всыпьте просеянную муку с разрыхлителем и снова перемешайте. Уберите тесто на пол часа в холодильник.
When the time is up, remove the dough from the refrigerator, wet your hands with water and form the dough into balls. Place the balls on a baking sheet and place in the preheated oven for 15 minutes. After the time has passed, your dish will be ready.
По истечению времени достаньте тесто из холодильника, смочите руки водой и формируйте из теста шарики. Поместите шарики на противень, поместите в заранее нагретую духовку на 15 минут. По истечению времени ваше блюдо будет готово.
Place the cookies on a plate and top with powdered sugar or melted chocolate.
Выложите печенье на тарелку и украсьте сверху сахарной пудрой, или полейте растопленным шоколадом.