Sift the flour. Separate the egg yolks from the whites.
Просейте муку. Отделите яичные желтки от белков.
Place ricotta and cottage cheese in a deep bowl, add yolks and sugar. Mix all the ingredients until you get a homogeneous mixture. Add flour and baking powder and mix again. The dough will be a little sticky, so wet your hands with cool water.
В глубокую миску выложите рикотту и творог, добавьте желтки и сахар. Перемешайте все продукты, пока не получится однородная смесь. Добавьте муку и разрыхлитель и снова перемешайте. Тесто получится немного липким, поэтому смочите руки прохладной водой.
Sprinkle the table with flour. Lay out the curd mixture. Roll it into a rope and cut it into equal pieces. Form blanks from the resulting pieces.
Посыпьте стол мукой. Выложите творожную массу. Скатайте из нее жгут и разрежьте на одинаковые куски. Из полученных кусков сформируйте заготовки.
Heat oil in a frying pan over medium heat. Place cheesecakes there and fry each side until golden brown. On average, each side is fried for 5 minutes.
Разогрейте в сковороде масло на среднем огне. Выложите туда сырники и обжаривайте каждую сторону до появления золотистой корочки. В среднем каждая сторона обжаривается в течение 5 минут.
Serve the finished cheesecakes with sour cream, berries or condensed milk.
Готовые сырники подавайте со сметаной, ягодами или сгущенным молоком.