Prepare all the necessary ingredients. Dice the onion, shred the cabbage and grate the cheese using a grater.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Нарежьте лук кубиками, нашинкуйте капусту и с помощью терки натрите сыр.
Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the onion until soft. Add the cabbage and simmer until cooked through, stirring occasionally. Once the process is complete, add salt as desired.
Разогрейте сковороду растительным маслом. Обжарьте лук до мягкого состояния. Добавьте капусту и тушите содержимое, пока оно не будет готово, время от времени помешивая. После того как процесс закончится, посолите по своему усмотрению.
In another bowl, break the eggs, add cream and cheese. Season with salt and ground pepper to your liking. Grease the mold with butter and sprinkle with breadcrumbs.
В другой миске разбейте яйца, прибавьте туда сливки и сыр. Посолите и приправьте молотым перцем на свое усмотрение. Форму смажьте маслом и посыпьте сухарями.
Mix the stewed cabbage with the filling. Place the contents in the form. Place in the oven for 25 minutes at 200°C. After this time, remove it from the oven and let it cool.
Перемешайте тушеную капусту вместе с начинкой. Выложите содержимое в форму. Поставьте на духовку на 25 минут при 200°С. Спустя это время достаньте ее из духовки и дайте времени остыть.
Cut into pieces and serve with sour cream or vegetables. Can also be served as a side dish for a meat dish.
Нарежьте на куски и подавайте со сметаной или овощами. Также можно подавать в качестве гарнира к мясному блюду.