Prepare your cooking utensils and cooking sheet.
Подготовьте посуду для приготовления и лист для готовки.
Take a bowl and add softened margarine, cut into pieces. Add flour, sugar and slaked soda. Mix the resulting mass with your hands, you will get crumbs first, and then mix everything into a homogeneous dough and put it in the refrigerator for 15 minutes.
Возьмите миску и выложите размягченный маргарин, нарезанный кусочками. Добавьте муку, сахар и гашеную соду. Перемешайте полученную массу руками, у вас получится крошка сначала, а потом смешайте все в однородное тесто и уберите на 15 минут в холодильник.
Roll out the dough and use a shot glass or a special cutter to cut out the cookies. Place the resulting cookies on a sheet greased with a small amount of oil. And put them in the oven until they are browned.
Раскатайте тесто и с помощью рюмки или специальной формочки вырежете печеньки. Выложите получившиеся печеньки на лист, смазанный небольшим количеством масла. И отправьте в духовку до того момента как они подрумянятся.
Place cookies on a plate and sprinkle powdered sugar on top.
Выложите печенье на тарелку и посыпьте сверху сахарной пудрой.