Prepare utensils for cooking.
Приготовьте посуду для приготовления.
Break the eggs into a bowl and add salt to taste. Beat with a whisk or fork until smooth. Heat vegetable oil in a frying pan and pour in the egg mixture, forming a thin pancake. Fry over medium heat for 2 minutes; when the edges of the pancake are set, place a slice of cheese in the center and cook for about a minute.
Разбейте яйца в миску, посолите по вкусу. Взбейте венчиком или вилкой до однородной массы. Разогрейте в сковородке растительное масло и влейте яичную смесь, формируя тонкий блинчик. Жарьте на среднем огне 2 минуты, когда края блинчика схватятся необходимо выложить в центр ломтик сыра и готовьте ориентировочно минуту.
When the cheese begins to melt, carefully fold the edges of the pancake, forming an envelope. To do this, fold and cover the filling with two opposite edges. Then tuck the remaining edges and press the resulting envelope with a spatula, carefully turn the envelope seam side down and fry for 30 seconds.
Когда сыр начнет плавиться, аккуратно сложите края блинчика, формируя при этом конверт. Для этого подверните и накройте начинку двумя противоположными краями. Затем подверните остальные края и прижмите лопаткой получившийся конвертик, аккуратно переверните конвертик швом вниз и обжарьте 30 секунд.
Trim off the protruding edges of the envelope, giving them a neat shape. Chop the greens and decorate the dish on top.
Срежьте выступающие края конвертика, придавая им аккуратную форму. Измельчите зелень, и украсьте блюдо сверху.