Cut the zucchini into thin circles, and also cut the cheese. Place flour and breadcrumbs in separate bowls.
Разрежьте кабачок на тонкие кружки, так же разрежьте и сыр. Поместите муку и панировочные сухари в отдельные тарелки.
Place a strip of cheese between two zucchini slices. In a plate, combine the egg with salt and water. Bread the rounds in flour, then dip in the egg and roll in breadcrumbs.
Положите между двумя кружочками кабачка полоску сыра. В тарелке соедините яйцо с солью и водой. Панируйте кружочки в муке, затем окуните в яйцо и обваляйте в панировочных сухарях.
Bake zucchini with cheese in the oven at 200°C for approximately 20 minutes. The fragrant zucchini is ready.
Кабачки с сыром запекайте в духовке при температуре 200°C ориентировочно 20 минут. Ароматные кабачки готовы.
Place the cooked zucchini on a dish and add sour cream, dill or garlic sauce.
Приготовленные кабачки выложите на блюдо и добавьте к ним сметанный, укропный или чесночный соус.