Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Fry the onion in a frying pan until golden.
На сковороде обжарьте лук до золотистости.
Add the minced meat and fry over medium heat until done.
Выложите фарш и обжарьте до готовности на огне чуть выше среднего.
Add tomato paste, adjika, spices. Stir.
Добавьте томатную пасту, аджику, специи. Перемешайте.
Fill with water and simmer for 15-20 minutes.
Залейте водой и тушите минут 15-20.
Boil the pasta.
Отварите макароны.
Remove the pan from the stove and add finely chopped garlic.
Снимите сковороду с плиты и добавьте мелко нарезанный чеснок.
Add the boiled pasta to the pan with the minced meat and stir.
Отваренные макароны добавьте в сковороду с фаршем и перемешайте.
Before serving the dish, you can add herbs to it. But I usually don’t add anything, we like it that way.
Прежде чем подать блюдо, можно добавить в него зелени. Но я обычно ничего не добавляю, нам нравится и так.