Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Peel onions, carrots, potatoes.
Очистите лук, морковь, картофель.
Finely chop the onion, grate the carrots and fry everything in oil. After 10 minutes, add tomato paste and fry for another 5 minutes.
Нарежьте мелко лук, натрите морковь на тёрке и обжарьте все на масле. Через 10 минут добавьте томатную пасту и обжарьте ещё минут 5.
Pour water into a saucepan, bring to a boil and add chopped potatoes to the boiling water. Boil the potatoes for 5 minutes, then add salt to taste.
Налейте в кастрюлю воды, доведите до кипения и положите в кипящую воду нарезанный картофель. Проварите картофель минут 5, после чего посолите по вкусу.
Add chopped salmon ridges to the potatoes and cook over medium heat for about 10-12 minutes.
Добавьте к картофелю нарезанные хребты сёмги и варите на среднем огне ещё около 10-12 минут.
Add the roasted vegetables to the pan and cook for 3 minutes.
Добавьте в кастрюлю обжарку из овощей и варите минуты 3.
Pour cream into the soup, pepper and simmer for about 5 minutes.
Влейте в суп сливки, поперчите и проварите ещё около 5 минут.
Remove the pan from the heat and add the herbs.
Снимите кастрюлю с огня и добавьте зелень.
You can decorate with herbs and serve with croutons.
Можно украсить зеленью и подать с гренками.