Peel and finely chop the onion, herbs and tomatoes.
Очистите и мелко нарежьте лук, зелень и помидоры.
Pour water into a saucepan and bring to boil. Add pasta, add salt and bring to a boil, stirring. Leave the pasta in the water for 10 minutes, and then place in a colander to drain.
Налейте воду в кастрюлю и поставьте кипятиться. Закиньте макароны, посолите и доведите до кипения, помешивайте. На 10 минут оставьте макароны в воде, а потом выложите на дуршлаг, чтобы стекла вода.
Place the frying pan on the fire and add a little vegetable oil and add the onion. Once it starts to rise, add the liverwurst. Squeeze the garlic into this mixture and add the tomatoes. Cook over low heat until cooked through and add the pasta, cooking for another 2 minutes.
Поставьте сковородку на огонь и немного добавьте растительного масла и выложите лук. Как только он начнет подходить, добавьте ливерную колбасу. Выдавите чеснок в эту массу и добавьте помидоры. Обжаривайте на медленном огне до готовности и поместите макароны, обжаривая еще 2 минуты.
Place the dish on a plate and garnish with finely chopped herbs on top.
Выложите блюдо на тарелку и украсьте сверху мелко нарубленной зеленью.