Wash and dry the greens, put water to boil.
Помойте и обсушите зелень, поставьте кипятить воду.
Pour olive oil into the frying pan, crush the garlic with a knife and throw the whole garlic into the oil along with the chopped chili pepper. Cut the cherry tomatoes into halves and follow. Tear the basil with your hands and also put it in the oil.
Вылейте в сковороду оливковое масло для жарки, чеснок раздавите ножом и бросьте целиком в масло вместе с нарезанным перчиком чили. Помидоры черри нарежьте на половинки и отправьте следом. Базилик нарвите руками и тоже положите в масло.
Boil spaghetti in salted water until al dente. Drain the water so that the spaghetti is still wet and place it in a frying pan, add salt and pepper, and reduce the heat to low. Stir, cover and simmer for 2 minutes.
Спагетти отварите в подсоленной воде до состояния аль денте. Слейте воду так, чтобы спагетти остались еще влажные и переложите в сковороду, посолите, поперчите, огонь убавьте до минимума. Перемешайте, накройте крышкой и томите 2 минуты.
Place the spaghetti with basil and tomatoes on a plate and sprinkle with grated cheese on top.
Выложите спагетти с базиликом и томатами на тарелку, сверху посыпьте тертым сыром.