Prepare a saucepan and colander.
Подготовьте кастрюльку и дуршлаг.
Boil water, add salt and pasta. Cook over medium heat for as long as indicated on the package.
Вскипятите воду, всыпьте соль и макароны. Варите на среднем огне столько, сколько указано на упаковке.
Drain the pasta in a colander. As soon as the liquid has drained, pour it back into the same pan. Add oil, stir. Slice the tomatoes and add some cheese. Stir until the cheese turns into a sauce.
Откиньте на дуршлаг макароны. Как только стечет жидкость, пересыпьте опять в ту же кастрюлю. Добавьте масло, перемешайте. Нарежьте помидоры и побросайте кусочками сыр. Перемешайте, чтобы сыр превратился в соус.
Reserve a couple of pieces of cheese to place on top of the pasta, add herbs and sprinkle with seasonings.
Оставьте пару кусочков сыра, чтобы уложить на макароны сверху, добавьте зелень и посыпьте приправами.