Peel the cucumbers and put a pot of salty water on the boil for the pasta. Grate the cheese on a fine grater and squeeze out the garlic.
Огурцы очистите от кожуры, поставьте вариться кастрюлю с солоноватой водой для макарон. Натрите сыр на мелкой терке и выдавите чеснок.
Cut the cucumbers into cubes. After boiling the pasta, drain the water and add the cucumbers.
Нарежьте огурцы кубиками. Отварив макароны, слейте воду и добавьте к ним огурцы.
Place the butter in a small saucepan and melt it over medium heat. Add cream, cheese, garlic to it and cook for 5 minutes over moderate heat. Pour the sauce over the pasta and add the herbs. The pasta is ready!
В небольшую кастрюлю положите сливочное масло и растопите его на среднем огне. Добавьте к нему сливки, сыр, чеснок и варите 5 минут на умеренном огне. Полейте соусом макароны и добавьте зелень. Паста готова!
Top the pasta with cherry tomatoes and serve with wine.
Сверху украсьте пасту помидорами черри и подавайте к вину.