Let the water boil. Wash the vegetables.
Поставьте воду закипать. Помойте овощи.
Cut the tomatoes into cubes, bell pepper too. Cut the tofu cheese into slices. While the water is boiling, place a frying pan, heat the oil, and fry the tofu pieces until golden brown. Place them on a plate.
Помидоры порежьте кубиками, болгарский перец тоже. Сыр тофу нарежьте пластинками. Пока вода закипает, поставьте сковороду, Разогрейте масло, обжарьте до золотистого цвета кусочки сыра тофу. Выложите их в тарелку.
Finely chop the greens, tear off the Christmas trees from the rosemary. Fry the turmeric and rosemary for half a minute in oil and add the soy mince and a little water. As soon as the water is absorbed, add the vegetables and herbs and simmer until tender.
Зелень мелко порежьте, у розмарина оборвите елочки. Обжарьте куркуму и розмарин пол минуты на масле и добавьте соевый фарш и чуть воды. Как только вода впитается, добавьте овощи зелень и потушите до готовности.
Cook gluten-free pasta and drain in a colander. You can mix the vegetables with the pasta, or place them separately next to each other.
Сварите безглютеновые макароны и отбросьте их на дуршлаг. Можно перемешать овощи с макаронами, или положить рядом по отдельности.
Present your finished products beautifully. Garnish with a few basil and parsley leaves.
Красиво сервируйте готовые продукты. Украсьте несколькими листочками базилика и петрушки.