Finely chop fresh cabbage. Peel and cut the onion into strips. Grate the carrots on a coarse grater. Finely chop the parsley, dill and green onions. Prepare utensils for cooking. Preheat the oven to 180-200°C.
Тонко нашинкуйте свежую капусту. Очистите и нарежьте лук полосками. Натрите морковь на крупной терке. Мелко нарежьте петрушку, укроп и зеленый лук. Подготовьте посуду для приготовления. Разогрейте духовку до температуры 180-200°C.
Heat a frying pan with vegetable oil and add chopped cabbage. Cook over medium heat and do not cover with a lid. Fry for 10 minutes and stir frequently. Add chopped onion and fry for 5 minutes. Next, add the grated carrots and fry until the vegetables are soft. Add spices and salt.
Разогрейте сковородку с растительным маслом и выложите нарезанную капусту. Готовьте на среднем огне и крышкой накрывать не надо. Жарьте 10 минут и часто перемешивайте. Добавьте нарезанный лук и жарьте 5 минут. Далее добавьте натертую морковь и жарьте до мягкости овощей. Добавьте специи и соль.
Mix the egg, semolina, sour cream and caviar, peeled from the film, and mix gently with a fork until smooth. Add parsley, green onions and dill, as well as salt and ground pepper.
Смешайте яйцо, манку, сметану и икру, очищенную от пленки, и аккуратно перемешайте вилкой, до однородной массы. Добавьте петрушку, зеленый лук и укроп, а также соль и молотый перец.
Grease the pan with butter and sprinkle with semolina. Mix the 2 masses together and place in a baking dish. Place in preheated oven for approximately 20 minutes. Your dish is ready.
Смажьте сливочным маслом форму и посыпьте манной крупой. Смешайте 2 массы вместе и выложите в форму для запекания. Поместите в разогретую духовку примерно на 20 минут. Ваше блюдо готово.
Place the casserole on a dish, cut into portions and on top you can draw a thin mayonnaise mesh and decorate with herbs.
Выложите запеканку на блюдо, разрежьте порционно и сверху можете нарисовать тонкую майонезную сеточку и украсить зеленью.