Prepare all the necessary ingredients.
Подготовьте все необходимые ингредиенты.
Break the eggs into a bowl, also add sugar and salt and mix everything thoroughly. Add buckwheat and wheat flour to the bowl and mix everything well again. Pour in the milk and stir. Add vegetable oil, stir and leave for 20 minutes.
Яйца разбейте в миску, поместите также сахар, соль и все тщательно перемешайте. Гречневую и пшеничную муку добавьте в миску и опять все хорошо перемешайте. Влейте молоко и перемешайте. Добавьте растительное масло, перемешайте и оставьте на минут 20.
Heat a frying pan well and grease with a small amount of oil. Fry pancakes on both sides until golden brown.
Разогрейте хорошо сковородку и смажьте небольшим количеством масла. Блины жарьте с обеих сторон до золотистой корочки.
Mark the dish on a plate, you can brush the top of each pancake with butter. Top with jam or condensed milk.
Пометите блюдо на тарелку, можете помазать сверху каждый блин маслом. Полейте джемом или сгущенным молоком.