Prepare all the necessary products indicated in the recipe for cooking. Rinse the lentils.
Подготовьте все необходимые продукты, указанные в рецепте для приготовления. Промойте чечевицу.
Place red lentils in a deep bowl and cover them preferably with distilled water. Let the bowl of lentils sit for about 180 minutes to allow the lentils to absorb the water.
В глубокую миску выложите красную чечевицу, залейте их желательно дистиллированной водой. Оставьте миску с чечевицами простоять примерно 180 минут, чтобы чечевица впитала воду.
Beat the swollen lentils with a blender until pureed. Salt and season with your favorite spices to taste.
Набухшие чечевицы взбейте с помощью блендера до состояния пюре. Посолите и приправьте своими любимыми специями по вкусу.
Place the lentil mixture in a hot oil pan. Spread the mixture evenly over the entire surface and fry each side for 1-2 minutes. Place the finished pancakes on a plate and serve.
В раскаленной маслом сковороде выложите чечевичную смесь. Микстуру равномерно распределите по всей поверхности и обжаривайте каждую сторону в течение 1-2 минут. Готовые блинчики выложите на тарелку и подавайте на стол.
Delicious lentil pancakes are ready. For a savory look, serve with chopped herbs. Bon appetit.
Вкусные блинчики из чечевицы готовы. Для пикантного вида подавайте с нашинкованной зеленью. Приятного аппетита.