Prepare a pipette, a glass, a strainer and a small saucepan. Chill the sunflower oil in the freezer for about 1 hour.
Подготовьте пипетку, стакан, ситечко и небольшую кастрюльку. Охладите подсолнечное масло в морозилке примерно 1 час.
Pour soy sauce into a saucepan, mix with agar-agar and put on fire, bring to a boil. Take a little soy sauce into a pipette and drop 1 drop into the cold oil. This way you will get black eggs. Repeat this with all the soy sauce.
Соевый соус влейте в кастрюльку, смешайте с агар-агаром и поставьте на огонь, доведите до кипения. Наберите в пипетку немного соевого соуса и капайте в холодное масло по 1 капле. Таким образом у вас получатся черные икринки. Повторите это со всем соевым соусом.
Pour the caviar into a strainer and let the oil drain for 5 minutes. Rinse the caviar under cold running water.
Пересыпьте икру в ситечко и дайте маслу стечь 5 минут. Промойте икру под холодной струей воды.
Place caviar in a beautiful bowl or decorate a fish slice.
Наберите икру в красивую пиалу или украсьте рыбную нарезку.